TEİ TUSAŞ ve Makine Mühendisliği Bölümünün 3. 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Etkinliği
2.03.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığınca, TEİ TUSAŞ ile 3. 4. Sınıf öğrencilerine yönelik ortak seminer düzenlenmiştir.

Seminerde açılış konuşmalarını Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı, Prof.Dr. Muammer KAYA ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Haydar ARAS yapmıştır. Açılış konuşmalarında üniversite sanayi işbirliğinin önemine değinilmiştir.

TEI TUSAŞ İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı, Tuğba ÖNDER, Prototip Montaj Kıdemli Teknik Lider Himmet Emre AKTAŞ ve Prototip Montaj Kalite Teknik Lideri Selin BÜLBÜL tarafından gerçekleştirilen seminerde;

• İşe Alım Süreçleri,
  • Aday Mühendislik Programları,
  • Havacılık Motor Okulları,

konularında Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerine bilgilendirme yapılmış ve Makine Mühendisliği Bölüm öğrencilerinin söz konusu etkinliklerde aktif görev alabilmeleri için izlenecek süreçler detaylarıyla paylaşılmıştır.

02.03.2022 tarihinde saat 10:30’da Prof.Dr. Suat Mirza Konferans Salonunda düzenlenmiştir.